Menu

ObvestilaTurnir je prestavljen!

16 marca, 20200

Spoštovani rokometni prijatelji,

na podlagi ukrepov Republike Slovenije za zajezitev širjenja koronavirusa in za obvladovanje posledic le tega, odpovedujemo oz. prestavljamo  7. Mednarodni Velikonočni rokometni turnir- Koper Handball Cup.

Po uspešno zaključenem lanskoletnem turnirju, smo se že od septembra 2019 dalje pridno pripravljali na letošnjo edicijo. Ponosni smo, da bi nam tokrat uspelo gostiti rekordno število ekip: 116 !!!

Glede na ves dosedanji trud in vaš, tako velik odziv, smo se odločili, da bomo poskušali turnir izpeljati kasneje! Prizadevamo si za prestavitev turnirja na mesec avgust ali konec decembra, med božično novoletne praznike. Vse aktualne prijave ostanejo veljavne in prav tako vsa dosedanja vplačila za izvedbo dogodka v prestavljenem roku.

Več informacij o novem terminu turnirja vam sporočimo, takoj ko dobimo potrditve rezervacij s strani ponudnikov nastanitvenih kapacitet in dvoran.

Vse informacije bomo delili na naši spletni strani, prek e-pošte in vseh ostalih družbenih omrežjih.

Vsem prijavljenim ekipam se že v naprej najlepše zahvaljujemo za razumevanje v želji, da se vidimo in ponovno družimo v avgustu ali decembru.

Hkrati pa močno upamo, da bomo čim prej, skupaj, premagali virus, saj je zdravje na prvem mestu!!

V želji po ponovnem snidenju, vas lepo pozdravljamo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eurofest Handball Logo

EUROFEST d.o.o., sport agency
Ulica 15. maja 21, 6000 Koper, Slovenija
E-mail: info@eurofest.si
Fax: (00386)-5-640-41-10

All contents © copyright Eurofest. All rights reserved.