Koper Handball Cup
Mednarodni velikonočni rokometni turnir
Koper/Izola, 10.-12.4.2020

Vabilo na III. Koper Cup

    III. Mednarodni velikonočni rokometni turnir

»KOPER HANDBALL CUP«

  Koper, 25.  – 27. 3. 2016

 

Spoštovani rokometni prijatelji,

Na podlagi lanskoletne zelo uspešne izvedbe II. Mednarodnega velikonočnega turnirja - KOPER HANDBALL CUP-a, smo prepričani, da bo tudi ta turnir postal eden večjih rokometnih festivalov v Evropi. V to smo prepričani, saj nudi Koper enkratne pogoje za organizacijo takšne prireditve: številne vrhunske dvorane in široko paleto nastanitvenih kapacitet ( razdalja med igrišči in nastanitvami je maksimalno 2km).

Na III. KOPER HADBALL CUP-u pričakujemo okoli 70 ekip iz Italije, BiH, Srbije, Avstrije, Makedonije, Črne Gore, Madžarske, Češke, Slovaške in Slovenije.  

Na turnirju lahko nastopajo klubi, društva, šole, regijske selekcije oz. nacionalne selekcije v naslednjih moških in ženskih kategorijah :

-       letnik 2005 in mlajši ( mini rokomet ), 2004 in mlajši, 2003 in mlajši, 2002 in mlajši, 2001 in mlajši, 1999 in mlajši.

Poleg rokometnih užitkov ponujamo vsak večer razne družabne aktivnosti ( otvoritvena slovesnost, Disco party, Karaoke, družabni večer za trenerje in sodnike,..), ki so namenjene druženju udeležencev, zabavi in spletanju novih poznanstev.

O dogajanju na igrišču in ob njem si lahko pogledate na naši strani v "foto albumu".

DOBRODOŠLI !!