Koper Handball Cup
Mednarodni velikonočni rokometni turnir
Koper/Izola, 10.-12.4.2020

Namestitev

 

 

OSNOVNA ŠOLA ANTON UKMAR

Osnovna šola se nahaja na Markovcu, samo 15 minut hoje do mesta. Ob vznožju klanca se sprehodite ob morju po Semedelski cesti do centra. Potrebna lastna spalna vreča in blazina.

MAKSIMALNA KAPACITETA 250 OSEB.

OSNOVNA ŠOLA ANTON UKMAR

OSNOVNA ŠOLA DUŠAN BORDON

Šola se nahaja v Semedeli, le 15 minut hoje proč od mesta. Do centra Bonifika vodi most ter urejena pot. Potrebna lastna spalna vreča in blazina.

MAKSIMALNA KAPACITETA 170 OSEB. 

OSNOVNA ŠOLA DUŠAN BORDON

OSNOVNA ŠOLA KOPER

Šola se nahaja neposredno ob športnem parku Bonifika ter dvorani Bonifika, kjer se igrajo tekme. Potrebna lastna spalna vreča in blazina.

MAKSIMALNA KAPACITETA 270 OSEB. 

OSNOVNA ŠOLA KOPER

BONIFIKA

Arena Bonifika je del športnega parka Bonifika, nahaja se v centru mesta, le minuto stran od morja. Tukaj se odvijajo tekme, prav tako tudi ptvoritvena in zaključna slovesnost. Nudi namestitev v prostorih, tuši in toaletni prostori so skupni. Potrebna lastna spalna vreča ter blazina. 

MAKSIMALNA KAPACITETA 150 OSEB. 

BONIFIKA

DIJAŠKI DOM KOPER

Dom se nahaja v strogem centru mesta. Nudi 1/3 sobe z etažnimi tuši in toaletnimi prostori ter namestitev z lastnimi spalnimi vrečami in blazinami v učilnicah.

MAKSIMALNA KAPACITETA: SOBE 80, UČILNICE 50.

DIJAŠKI DOM KOPER

MLADINSKI DOM DEBELI RTIČ - RAKOVICA IN VEVERIČKA

Domova se nahajata na Debelem rtiču, približno 8km iz Kopra v sklopu mladinskega zdravilišča.  

MD RAKOVICA nudi 1/12 sobe s skupno kopalnico ter sanitarijami, večnamenski prostor z avdio-video opremo. MAKSIMALNA KAPACITETA 120 OSEB.

MD VEVERIČKAnudi 1/4 ter 1/12 sobe s skupno kopalnico ter sanitarijami, večnamenski prostor. MAKSIMALNA KAPACITETA 56 OSEB.

 

MLADINSKI DOM DEBELI RTIČ - RAKOVICA IN VEVERIČKA

HOSTEL ALIETI - IZOLA

Hostel Alieti se nahaja v Izoli, le nekaj kilometrov iz Kopra in nudi sobe s pogradi, ki so klimatizirane. 

MAKSIMALNA KAPACITETA 25 OSEB. 

HOSTEL ALIETI - IZOLA

HOSTEL HISTRIA

Dom se nahaja v strogem centru mesta. Nudi sobe s pogradi ter skupnimi tuši in toaletnimi prostori.

MAKSIMALNA KAPACITETA 30 OSEB. 

HOSTEL HISTRIA

HOTEL BELVEDERE

Vse sobe so opremljene s televizijo, telefonom, hladilnikom, klimatsko napravo in večinoma z balkonom. MAKSIMALNO ŠTEVILO KAPACITET: 120

HOTEL BELVEDERE

HOTEL BIO

Hotel bio je manjši družinski hotel, ki se nahaja v Šalari, le približno 1km iz centra mesta. Nudi 1/2 in 1/3 klimatizirane sobe. Zajtrk je postrežen v hotelu, večerja pa v restavraciji v mestu.

MAKSIMALNA KAPACITETA 30 OSEB.

HOTEL BIO

HOTEL KOPER

Hotel se nahaja v samem centru mesta, tik ob promenadi in nudi čudovit pogled na morje.

MAKSIMALNA KAPACITETA 70 OSEB.

HOTEL KOPER

HOTEL VODIŠEK

Hotel Vodišek se nahaja v poslovnem delu mesta, vendar le približno 500m stran od starega mestega jedra ter športnega parka Bonifika. Nudi sodobno opremljene sobe s klimatsko napravo...

MAKSIMALNA KAPACITETA 30 OSEB.

HOTEL VODIŠEK

Hotel Žusterna

Hotel se nahaja v Žusterni, le 15 minut hoje ob obali iz centra mesta. V sklopu hotela je tudi Aquapark. KAPACITETA: 40 OSEB

Hotel Žusterna

PRIVAT NAMESTITVE - MUSEUM

Sobe oz. apartmaji se nahajajo v samem centru mesta, le streljaj od glavnega mestnega trga in približno 400m stran od Športnega centra Bonifika. 

MAKSIMALNA KAPACITETA 29 OSEB.

PRIVAT NAMESTITVE - MUSEUM

NAMESTITEV JE MOGOČA SAMO PREKO ORGANIZATORJA.

NA VOLJO SO TRIJE RAZLIČNI TIPI NASTANITEV: 

  • namestitev v šolah z lastno spalno vrečo in blazino ter deljenimi kopalnicami/toaletnimi prostori. Vključuje: 2x polni penzion, prost vstop na vsa prireditvena dogajanja v okviru turnirja ter različne ugodnosti. 
  • namestitev v dijaških domovih, hostlih z večposteljnimi sobami ali sobami s pogradi. Kopalnica/toaletni prostori so skupni.  Vključuje: 2x polni penzion, prost vstop na vsa prireditvena dogajanja v okviru turnirja ter različne ugodnosti. 
  • namestitev v hotelih. Sobe so različno velike, v kolikor bo mogoče, bomo ugodili vašim željam.                                                                                                                                                                Vključuje: 2x polpenzion, prost vstop na vsa prireditvena dogajanja v okviru turnirja ter različne ugodnosti. 

 

*** VSE KAPACITETE SO OMEJENE - PRVE PRIJAVE IMAJO PREDNOST. ***

 Ker se turnir odvija tekom šolskega leta in praznikov, so kapacitete v hostlih in hotelih omejene. Zaradi slednjega smo bili primorani omejiti število oseb na ekipo - z igralci, trenerji in spremljevalci lahko na ekipo sprejmemo le 18 oseb. OMEJITEV NE VELJA ZA NASTANITEV V ŠOLAH.