Koper Handball Cup
Mednarodni velikonočni rokometni turnir
Koper/Izola, 10.-12.4.2020

Pogoji poslovanja

A. ORGANIZATOR

Prireditev je organizirana iz strani športne agencije  - Eurofest d.o.o., Ulica 15. maja 21 , 6000 Koper - Capodistria, Slovenia.

Namestitev za udeležence je mogoča samo preko organizatorja!

 

Zaradi izjemnega interesa klubov, vas moramo opozoriti, da so prijave omejene. V vsaki kategoriji bo namreč nastopilo le prvih dvanajst (12) prijavljenih ekip.

 

 Ker se turnir odvija tekom šolskega leta in praznikov, so kapacitete v hostlih in hotelih omejene. Zaradi slednjega smo bili primorani omejiti število oseb na ekipo - z igralci, trenerji in spremljevalci lahko na ekipo sprejmemo le 18 oseb. OMEJITEV NE VELJA ZA NASTANITEV V ŠOLAH.

 

 

 Udeleženci lahko izbirajo med naslednjimi tipi namestitve:

 

  • Šole (lastna blazina in spalna vreča)
  • Dijaški dom Koper (1/3, etažni tuš in wc)
  • Hostel Histria:
  • Hostel Alieti Izola
  • Mladinski dom Debeli Rtič

 

Namestitev v šolah in domovih vključuje 2x polni penzion,  prost vstop na vsa prireditvena dogajanja (otvoritvena slovesnost, zabavni večer, predavanje za trenerje) in razne dodatne ugodnosti. 

 

  • Hotel BIO
  • Hotel Vodišek
  • Hotel Koper
  • Privat sobe Museum

 

Nastenitev v hotelih oziroma v sobah Museuma vključuje 2x polpenzion, turistično takso, prost vstop na vsa prireditvena dogajanja (otvoritvena slovesnost, zabavni večer, predavanje za trenerje) in razne dodatne ugodnosti.

 

Koper Handball Cup Pass

 

Vsak udeleženec 6. Koper Handball Cupa bo ob prihodu prejel Koper Handball Cup pass kartico. Lastnik Koper Handball pass kartice lahko:

 -          Sodeluje na turnirju

 -          Vstopi na prozorišča dogajanja turnirja (dvorane, garderobe)

 -          Brezplačno koristi avtobusni prevoz iz nastanitev do športnih dvoran.

 -          Koristi določene ugodnosti in popuste, ki ji ponujajo parterji.

 Cena: 10€ (vključeno v paketno ceno). 

 

 B. PRIJAVNINA

Prijavnina znaša:

- 120€, če je plačana pred 30.11.2018

- 140€, če je plačana po 30.11. 2018 in pred 25.1.2019

- 170€, če je plačano po 25.1.2019

 

Ekipa je uradno prijavljena, ko plača prijavnino in 10% zneska namestitve in prehrane. Vsa plačila se vršijo na transakcijski račun podjetja EUROFEST d.o.o.: SI56 10100 – 0038644698 // SWIFT: BAKOSI2X.

 

C. PLAČILO STORITEV (NAMESTITEV, PREHRANA)

- Plačilo prijavnine in 10% avansa namestitve mora biti poravnano v roku 20 delovnih dni od prve prijave.

- Zadnji rok za dokončno potrditev prijave in oddajo pogodbe s točnimi podatki (kategorije, št. udeležencev, podatek o prvem in zadnjem obroku, vrsta namestitve...) je 1.4.2019.

- Ob prihodu je potrebno plačati EUR 150 kavcije na ekipo, za morebitno nastalo škodo v izbrani nastanitvi, hkrati pa obvezuje ekipe da se udeležijo pomebnejših družbenih dogodkov kot so otvoritvena in zaključna slovesnost. Kavcija se v celoti povrne v kolikor ni bila povzročena nobena škoda na mestu namestitve in njeni bližnji okolici.

 

D. ZADNJI ROK PRIJAVE

-Do zapolnitve prostih mest (prijavljenih ekip oz. nastanitvenih kapacitet) oziroma najkasneje do 1.4.2019 po tem datumu so stroški bivanja višji za 10%.

-Ker so omejene nastanitvene kapacitete oziroma število igralnih prizorišč, bo na 6. Koper Cupu sodelovalo cca 110 ekip. Število ekip v eni kategoriji je max. 12.

- Ekipa je uradno registrirana, ko ima potrjeno rezervacijo namestitve in je plačana prijavnina in 10% stroškov nastanitve in prehrane.

- Če se število udeležencev poveča želena nastanitev pa je v celoti zasedena, si organizator pridružuje pravico do namestitve dodatnih udeležencev v drugem objektu in poda ceno, ki je določena za to vrsto nastanitve.

 

 E.  ROKI PLAČIL 

Roki plačil     

Plačilo

20 dni po prijavi (koledarskih dni)*

Prijavnina + 10% namestitve

Do 15.2.2019

Plačilo preostalih 40% namestitve

Do 1.4.2019

Plačilo preostalih 50% namestitve

* Po 15.2.19 se za rezervacijo namestitve in udeležbe na Koper Cupu upoštevajo roki kot navedeni v zgornji tabeli. Npr. prijava 22.2.19, ekipa mora plačati prijavnino + 50% namestitve.

 

F.   ODPOVED OZ. ZMANJŠANJE ŠTEVILA UDELEŽENCEV ALI EKIP

Odpovedni roki

Vračilo kupnine*

Do 30.12.2018

Vračilo 10% namestitve

Do 15.2.2019

Vračilo 40% namestitve

Do 1.4.2019

Vračilo 50% namestitve

Po 1.4.2019

Ne vračamo denarja

*Stroške prijavnine se ob odpovedi zaradi dodatnega administrativnega dela ne vrača

 

G. DRUGI SPLOŠNI POGOJI SODELOVANJA

-  Prihod pred uradnim začetkom festivala in odhod po uradnem datumu zaključku festivala je mogoč s predhodnim dogovorom z organizatorjem. Vsak dodaten dan bivanja se plača po veljavnem ceniku.

Namestitvene in s tem tudi prehranske kapacitete so omejene in z vsako rezervacijo ostalih ekip se izbira zmanjša. Ekipa, ki je predhodno rezervirala zahtevano namestitev, ima prednost nastanitve v le-tej.

- V nekaterih tipih namestitev so obroki organizirani v bližnjem prehrambenem objektu.

- Ekipe, ki so nameščene v šolah, kjer tuši niso na voljo, uporabljajo prhe na bližnjih igriščih in mestih, kjer se organizirajo tekme.

- Če udeleženci ne upoštevajo pravil na igrišču ali v objektu, kjer bivajo, in se ne obnašajo primerno, ima organizator pravico, da jih kaznuje z opozorilom in zadržanjem kavcije. Udeleženci, ki kljub opozorilu še naprej kršijo pravila in se neprimerno vedejo, bodo izključeni iz turnirja.

- Vsako kršenje in povzročitev škode je odgovornost kluba/ ekipe in se ustrezno sankcionira s plačilom škode in izključitvijo iz turnirja, v kolikor gre za večji prekršek.

- Udeleženci Koper Cupa sodelujejo na lastno odgovornost in v času tekmovanja niso zavarovani.Zavarovanje za tujino si udeleženci uredijo v lastni državi pred odhodom.

- Najmanjše število oseb je 12 na ekipo.

- V primeru nezadostnega števila registriranih ekip v posamezni kategoriji se organizator lahko odloči za združitev dveh kategorij.

- S podpisom te pogodbe, se strinjate, da bodo vsi podatki uporabljeni samo za potrebe urejanja dokumentacije v zvezi z organizacijo turnirja in realizacijo nastanitev.

- Vsi podatki o igralcih, bodo uporabljeni samo za namen prijave v posamezne nastanitve (obveščanje Policijske postaje Koper in Izola) in za preverjanje identitete igralcev na igriščih. Podatki bodo shranjeni s pogoji nove zakonodaje varovanja osebnih podatkov

-Podatke klubov ter njihovih predstavnikov so bo zbiralo in uporabljalo za namen prijave na turnir ter obveščanje o vseh novicah in spremembah turnirja, kot tudi za nadaljnje obveščanje o drugih turnirjih in dogajanju pri podjetju Eurofest d.o.o.