Koper Handball Cup
Mednarodni velikonočni rokometni turnir
Koper/Izola, 10.-12.4.2020

IV. Mednarodni velikonočni rokometni turnir »KOPER HANDBALL CUP« / Koper, 14. – 16. 4. 2017

Spoštovani rokometni prijatelji,

Jesen je tukaj in priprave na 4. KOPER HANDBALL CUP so že v polnem teku. Po končanem tretjem Velikonočnem rokometnem turnirju – KOPER HANDBALL CUP, kjer je sodleovalo 92 ekip iz....držav, lahko ponosno rečemo, da je mesto Koper s tem turnirjem dokazalo, da je edinstveno mediteransko mesto, ki ponuja enkratne pogoje za organizacijo takšne prireditve: številne vrhunske dvorane in široko paleto nastanitvenih kapacitet ( razdalja med igrišči in nastanitvami je maksimalno 2km). 

Na IV. KOPER HADBALL CUP-u pričakujemo okoli 100 ekip iz Italije, BiH, Srbije, Avstrije, Hrvaške, Litve, Makedonije, Črne Gore, Madžarske, Češke, Slovaške in Slovenije.  

 

 Na turnirju lahko nastopajo klubi, društva, šole, regijske selekcije oz. nacionalne selekcije v naslednjih moških in ženskih kategorijah :

- letnik 2007 in mlajši ( mini rokomet ), letnik 2006 in mlajši ( mini rokomet ), letmik 2005 in mlajši, letnik 2004 in mlajši, letnik 2003 in mlajši, letnik 2002 in mlajši, letnik 2000 in mlajši, letnik 1997 in mlajši.

Zaradi izjemnega interesa klubov, vas moramo opozoriti, da so tokrat prijave omejene, saj bo nastopalo v vsaki kategoriji prvih osem ( 8 ) prijavljenih ekip.

Poleg rokometnih užitkov bomo mladim rokometašem in trenerjen ponudili vsak večer pester obtekmovalni program: otvoritvena slovesnost, Disco party, Karaoke, družabni večer za trenerje in sodnike,... Naša želja je, da se v času turnirja splete čim več novih prijateljstev, ki so namenjene druženju udeležencev, zabavi in spletanju novih poznanstev.

Torej, vabimo vse ljubitelje rokometa, ki želite preživeti » velikonočni vikend na morju, ob igranju rokometa, sprehajanju ob morju in palmami, da se nam pridružite od 14. Do 16. Aprila 2017 v KOPRU!

 

Športni pozdrav!