Koper Handball Cup
Mednarodni velikonočni rokometni turnir
Koper/Izola, 30.3.-1.4.2018

Priprave na 4. KOPER HANDBALL CUP v polnem teku

Spoštovani rokometni prijatelji,

priprave na 4. KOPER HANDBALL CUP so že v polnem teku. Po končanem tretjem Velikonočnem rokometnem turnirju – KOPER HANDBALL CUP, kjer je sodelovalo 92 ekip iz 7 držav, lahko ponosno rečemo, da je mesto Koper s tem turnirjem dokazalo, da je edinstveno mediteransko mesto, ki ponuja enkratne pogoje za organizacijo takšne prireditve: številne vrhunske dvorane in široko paleto nastanitvenih kapacitet.

Na IV. KOPER HADBALL CUP-u pričakujemo okoli 100 ekip iz Italije, BiH, Srbije, Avstrije, Hrvaške, Litve, Makedonije, Črne Gore, Madžarske, Češke, Slovaške in Slovenije.  

Trenutno je prijavljeno že 55 ekip iz 7 držav :

 

AVSTRIJA : WAT Atzgersdorf

ČRNA GORA : RK Nikšič 2014

HRVAŠKA : RK Trsat, RK Rudar Rude, RK Split, RK Metalac

ITALIJA : ASD Handball Faenza, Romagna Handball

NEMČIJA : ESV 1927 Regensburg, Bezirk Ostbayern

SLOVAŠKA : SC Senec

SLOVENIJA : RK Trimo Trebnje, ŽRK Branik Maribor, RD Branik Maribor, ŽRK Celje – Celjske

Mesnine, RK Krim – Olimpija, ŽRD Litija

 

 

OPOZORITI moramo klube, da je letos omejeno število sodelujočih ekip v vsaki kategoriji; v vsaki kategoriji bo nastopalo prvih 10 prijavljenih ekip !

MORE INFO:

http://kopercup.eurofest.si/

kopercup@gmail.com

FB stran: Koper Handball cup

 

 


 

IV. Mednarodni velikonočni rokometni turnir »KOPER HANDBALL CUP« Koper, 14. – 16. 4. 2017

 

Spoštovani rokometni prijatelji,

 

Jesen je tukaj in priprave na 4. KOPER HANDBALL CUP so že v polnem teku. Po končanem tretjem Velikonočnem rokometnem turnirju – KOPER HANDBALL CUP, kjer je sodelovalo 92 ekip iz  sedmih držav, lahko ponosno rečemo, da je mesto Koper s tem turnirjem dokazalo, da je edinstveno mediteransko mesto, ki ponuja enkratne pogoje za organizacijo takšne prireditve: številne vrhunske dvorane in široko paleto nastanitvenih kapacitet ( razdalja med igrišči in nastanitvami je maksimalno 2km). 

Na IV. KOPER HADBALL CUP-u pričakujemo okoli 100 ekip iz Italije, BiH, Srbije, Avstrije, Hrvaške, Litve, Makedonije, Črne Gore, Madžarske, Češke, Slovaške in Slovenije.  

Na turnirju lahko nastopajo klubi, društva, šole, regijske selekcije oz. nacionalne selekcije v naslednjih moških in ženskih kategorijah :

-  letnik 2007 in mlajši ( mini rokomet ), letnik 2006 in mlajši ( mini rokomet ), letmik 2005 in mlajši, letnik 2004 in mlajši, letnik 2003 in mlajši, letnik 2002 in mlajši, letnik 2000 in mlajši, letnik 1997 in mlajši.

Zaradi izjemnega interesa klubov, vas moramo opozoriti, da so tokrat prijave omejene, saj bo nastopalo v vsaki kategoriji prvih osem ( 8 ) prijavljenih ekip.

Poleg rokometnih užitkov bomo mladim rokometašem in trenerjen ponudili vsak večer pester obtekmovalni program: otvoritvena slovesnost, Disco party, Karaoke, družabni večer za trenerje in sodnike,... Naša želja je, da se v času turnirja splete čim več novih prijateljstev, ki so namenjene druženju udeležencev, zabavi in spletanju novih poznanstev.

Torej, vabimo vse ljubitelje rokometa, ki želite preživeti » velikonočni vikend na morju, ob igranju rokometa, sprehajanju ob morju in palmami, da se nam pridružite od 14. do 16. aprila 2017 v KOPRU!

 

Športni pozdrav!

 

4. Koper Handball Cup

Nova pravila v letu 2017

Na letošnjem 3. Mednarodnem velikonočnem rokometnem turnirju - KOPER HANDBALL CUP 2016 je bila zelo visoka udeležba, kar izraža fantastične pogoje, ki jih nudi koprska občina, to so vrhunske dvorane in namestitve. Gostili smo kar 92 rokometnih ekip iz 7 držav; Italije, Avstrije, Hrvaške, Črne gore, Slovaške, Srbije in Slovenije. V treh dneh, od 25. do 27. marca, se je skupno predstavilo kar 1300 rokometašev, odigranih je bilo 217 kakovostnih tekem. Čeprav gre šele za tretjo tovrstno športno prireditev nas je rekordna udeležba, 100-odstotno povečanje v primerjavi s prejšnjima dvema izvedbama turnirja, prijetno presenetila in zelo razveselila, da so se klubi tako množično odzvali našemu povabilu. To dokazuje, da jim termin in koprska ponudba ustrezata, je pa tudi pokazatelj in pohvala organizatorjem za ves trud, ki ga v ta šport vlagamo že 24 let.

Za naslednje leto bomo uvedli novo pravilo in sicer omejitev števila prijavljenih ekip v posameznih kategorijah na 8 ekip v kategoriji. O vsem vas bomo seveda pravočasno obveščali prek naše spletne in facebook strani.

Se vidimo na 4. Mednarodnem velikonočnem rokometnem turnirju - KOPER HANDBALL CUP 2017!