Koper Handball Cup
Mednarodni velikonočni rokometni turnir
KOPER, 14. - 16.4. 2017

4. Koper Handball Cup je tukaj!

Ob slovenski obali bo med velikonočnimi prazniki še četrto leto zapored precej pestro. V Kopru, Izoli in na Škofijah bo zaigralo 98 ekip in številnih evropskih držav, znova bo precej pestra tudi slovenska zasedba, še kako pa nas veseli številčnost nemških klubov Bezirk in ESV Regensburg, oba na obalo prihajata s kar osmimi ekipami. Turnir se bo s predtekmovanjem začel v petek, 14. aprila, s finalnimi tekmami pa se bo končal v nedeljo, 16. aprila.

 

Organizatorji, ki se podpisujejo tudi pod organizacijo še večjega, poletnega turnirja, Eurofest, obljubljajo pester program. Uradnemu delu z otvoritveno slovesnostjo, bo drugi dan sledil družabni večer s karaokami, ki je med mladimi rokometaši vedno odlično sprejet. Zaključni dan bo minil v znamenju finalnih tekem, ki jim bo seveda sledila slovesnost s podelitvijo medalj in pokalov.

 

Obalno tekmovanje privabi praktično vse primorske klube, ki se jim vsako leto pridruži več slovenskih ekip. Svoje predstavnike pa bodo imele tudi Avstrija, Bosna, Hrvaška, Madžarska, Nemčija, Italija, Slovaška in Srbija. Ekipe bodo po starosti razporejene v šest kategorij, od najstarejših rojenih v letu 1998 pa vse do 2006 in mlajših, ki se bodo pomerili v mini rokometu.

Razporedi tekem za petek, 14.4.2017

4. Koper Handball Cup je končno tukaj in nekaj tekem se bo odigralo že jutri, 14.4.2017. Objavljamo RAZPORED tekem za petek, 14.4.2017.

Priprave na 4. KOPER HANDBALL CUP v polnem teku

Spoštovani rokometni prijatelji,

priprave na 4. KOPER HANDBALL CUP so že v polnem teku. Po končanem tretjem Velikonočnem rokometnem turnirju – KOPER HANDBALL CUP, kjer je sodelovalo 92 ekip iz 7 držav, lahko ponosno rečemo, da je mesto Koper s tem turnirjem dokazalo, da je edinstveno mediteransko mesto, ki ponuja enkratne pogoje za organizacijo takšne prireditve: številne vrhunske dvorane in široko paleto nastanitvenih kapacitet.

Na IV. KOPER HADBALL CUP-u pričakujemo okoli 100 ekip iz Italije, BiH, Srbije, Avstrije, Hrvaške, Litve, Makedonije, Črne Gore, Madžarske, Češke, Slovaške in Slovenije.  

Trenutno je prijavljeno že 55 ekip iz 7 držav :

 

AVSTRIJA : WAT Atzgersdorf

ČRNA GORA : RK Nikšič 2014

HRVAŠKA : RK Trsat, RK Rudar Rude, RK Split, RK Metalac

ITALIJA : ASD Handball Faenza, Romagna Handball

NEMČIJA : ESV 1927 Regensburg, Bezirk Ostbayern

SLOVAŠKA : SC Senec

SLOVENIJA : RK Trimo Trebnje, ŽRK Branik Maribor, RD Branik Maribor, ŽRK Celje – Celjske

Mesnine, RK Krim – Olimpija, ŽRD Litija

 

 

OPOZORITI moramo klube, da je letos omejeno število sodelujočih ekip v vsaki kategoriji; v vsaki kategoriji bo nastopalo prvih 10 prijavljenih ekip !

MORE INFO:

http://kopercup.eurofest.si/

kopercup@gmail.com

FB stran: Koper Handball cup