Koper Handball Cup
Mednarodni velikonočni rokometni turnir
Koper/Izola, 30.3.-1.4.2018

OBVESTILO O SPREMEMBI URNIKA TEKMOVANJA WC (2005)

Zaradi naknadne prijave dodatnih ekip DRŠAM in RK Krim Mercator B vas obveščamo o spremembi razporeda tekmovanja v kategoriji WC (2005). Vse sobotne tekme se bodo igrale na igrišču Bonifika 1. Razpored za nedeljo, 16. aprila, bo jutri tekom dneva objavljen v press centru in na spletni strani.

Kategorija WC letnik 2005
Skupina A
RK Krim Mercator A
ŽRK Celje Celjske mesnine
WAT Atzgerzdorf
ŽRK Izola

Skupina B
DRŠAM
RK Zelene doline Žalec
RK Krim Mercator B

Sobota, 15. aprila, Bonifika 1
12.00 ŽRK Celje Celjske mesnine - ŽRK Izola
12.40 RK Krim Mercator A - WAT Atzgerzdorf
13.20 RK Zelene doline Žalec – RK Krim Mercator B
14.00 WAT Atzgerdorf – ŽRK Izola
14.40 RK Krim Mercator B – DRŠAM
15.20 RK Krim Mercator A – ŽRK Celje Celjske mesnine
17.20 DRŠAM – RK Zelene doline Žalec

4. Koper Handball Cup je tukaj!

Ob slovenski obali bo med velikonočnimi prazniki še četrto leto zapored precej pestro. V Kopru, Izoli in na Škofijah bo zaigralo 98 ekip in številnih evropskih držav, znova bo precej pestra tudi slovenska zasedba, še kako pa nas veseli številčnost nemških klubov Bezirk in ESV Regensburg, oba na obalo prihajata s kar osmimi ekipami. Turnir se bo s predtekmovanjem začel v petek, 14. aprila, s finalnimi tekmami pa se bo končal v nedeljo, 16. aprila.

 

Organizatorji, ki se podpisujejo tudi pod organizacijo še večjega, poletnega turnirja, Eurofest, obljubljajo pester program. Uradnemu delu z otvoritveno slovesnostjo, bo drugi dan sledil družabni večer s karaokami, ki je med mladimi rokometaši vedno odlično sprejet. Zaključni dan bo minil v znamenju finalnih tekem, ki jim bo seveda sledila slovesnost s podelitvijo medalj in pokalov.

 

Obalno tekmovanje privabi praktično vse primorske klube, ki se jim vsako leto pridruži več slovenskih ekip. Svoje predstavnike pa bodo imele tudi Avstrija, Bosna, Hrvaška, Madžarska, Nemčija, Italija, Slovaška in Srbija. Ekipe bodo po starosti razporejene v šest kategorij, od najstarejših rojenih v letu 1998 pa vse do 2006 in mlajših, ki se bodo pomerili v mini rokometu.

Razporedi tekem za petek, 14.4.2017

4. Koper Handball Cup je končno tukaj in nekaj tekem se bo odigralo že jutri, 14.4.2017. Objavljamo RAZPORED tekem za petek, 14.4.2017.