Koper Handball Cup
International Easter handball cup
Koper/Izola, 30 Mar - 1st Apr 2018

CHANGE IN THE SCHEDULE FOR WC (2005)

Because of late entries of DRŠAM in RK Krim Mercator B teams we kindly inform you about changes in schedule for category WC (2005). All Saturday matches will be played at Bonifika 1. We will announce schedule for Sunday in press center and on website during Saturday.

Category WC born in 2005
Group A
RK Krim Mercator A
ŽRK Celje Celjske mesnine
WAT Atzgerzdorf
ŽRK Izola

Group B
DRŠAM
RK Zelene doline Žalec
RK Krim Mercator B

Saturday, 15th of April, Bonifika 1
12.00 ŽRK Celje Celjske mesnine - ŽRK Izola
12.40 RK Krim Mercator A - WAT Atzgerzdorf
13.20 RK Zelene doline Žalec – RK Krim Mercator B
14.00 WAT Atzgerdorf – ŽRK Izola
14.40 RK Krim Mercator B – DRŠAM
15.20 RK Krim Mercator A – ŽRK Celje Celjske mesnine
17.20 DRŠAM – RK Zelene doline Žalec

4. Koper Handball Cup je tukaj!

Ob slovenski obali bo med velikonočnimi prazniki še četrto leto zapored precej pestro. V Kopru, Izoli in na Škofijah bo zaigralo 98 ekip in številnih evropskih držav, znova bo precej pestra tudi slovenska zasedba, še kako pa nas veseli številčnost nemških klubov Bezirk in ESV Regensburg, oba na obalo prihajata s kar osmimi ekipami. Turnir se bo s predtekmovanjem začel v petek, 14. aprila, s finalnimi tekmami pa se bo končal v nedeljo, 16. aprila.

 

Organizatorji, ki se podpisujejo tudi pod organizacijo še večjega, poletnega turnirja, Eurofest, obljubljajo pester program. Uradnemu delu z otvoritveno slovesnostjo, bo drugi dan sledil družabni večer s karaokami, ki je med mladimi rokometaši vedno odlično sprejet. Zaključni dan bo minil v znamenju finalnih tekem, ki jim bo seveda sledila slovesnost s podelitvijo medalj in pokalov.

 

Obalno tekmovanje privabi praktično vse primorske klube, ki se jim vsako leto pridruži več slovenskih ekip. Svoje predstavnike pa bodo imele tudi Avstrija, Bosna, Hrvaška, Madžarska, Nemčija, Italija, Slovaška in Srbija. Ekipe bodo po starosti razporejene v šest kategorij, od najstarejših rojenih v letu 1998 pa vse do 2006 in mlajših, ki se bodo pomerili v mini rokometu.

Matches timetable for Friday, 14.4.2017

4th Koper Handball Cup is finally here. Some matches will already be held on friday 14.4.2017. We are announcing the TIMETABLE.